Phase One XF rendszer

A Phase One IQ4 150MP a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje. A páratlan felbontást illetve szín- és dinamika-tartományt kínáló szenzor segítségével az élet természetes részletgazdagságát őrizhetjük meg képeinken.

A Tripont a PhaseOne XF kamerarendszerét a magyar alkalmazott fotográfia, a társadalom, valamint a kultúra szolgálatába állította.
A PhaseOne XF kamerával, a 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni.

Treventus ScanRobot 2.0 MDS

A Treventus ScanRobot egy nagy sebességre tervezett digitalizáló eszköz, amivel bármilyen kötött anyag automatikusan digitalizálható. Ez az automatikus könyvszkenner jelentősen megnöveli az átdolgozás sebességét, miközben csökkenti a digitalizálási folyamat költségeit.

  • akár 2500 oldal / óra digitalizálási sebesség
  • automatikus oldalforgatás
  • több milliós expozíciószámra tervezve
  • automatizált, prizmás olvasófej

CZUR

A LED-es felső megvilágítással ellátott CZUR szkennerek alkalmasak dokumentumok, könyvek, magazinok, formanyomtatványok, számlák, névjegykártyák és egyéb irodai dokumentumok digitalizálására.

KAISER

A Kaiser digitalizáló állványaival és számos kiegészítőjével hosszú évek óta a digitalizálás szolgálatában áll. A céget 1945-ben alapították és azóta mind a mai napig a német minőséget képviseli termékeivel. A digitalizáló állványok mellett sokszínű kiegészítő termékpalettájukkal napjainkra megkerülhetetlenné vált a márka szakmai berkekben.

Profoto

A Profoto-t közel ötven évvel ezelőtt alapította két lelkes fotós, akiknek az volt az álma, hogy elkészítsék a világ legjobb vakurendszerét. Napjainkban a Profoto termékeit az ipar legjobb fotósai használják. Legyen az egy óriásplakát vagy egy divatmagazin borítója, az azon szereplő fotó jó eséllyel a Profoto vakurendszerek egyikének segítségével készült.

Nanlite

A Nanguang COMBO 200 egy nagy felületen, egyenletes fénykibocsájtással dolgozó folyamatos fényű, professzionális LED panel, Ideális nagy méretű, akár sík- és térbeli műtárgyak egyenletes bevilágítására is.

Sekonic

A Sekonic Spectomaster C-7000 hordozható kézi spektrométert kifejezetten ipari használatra tervezték. Segítségével minden ismert látható fényforrás (LED, HMI, fluoreszcens, és a természetes fényspektrum) nanométeres pontossággal mérhető.