Digitalizálási eszközök

Eszközkészletünket folyamatosan fejlesztjük és mindig a legmodernebb, leginnovatívabb eszközöket használjuk

Phase One iXH rendszer

A nagy mennyiségű, változó méretű eredetik digitalizálására kifejlesztett, ipari terhelésre méretezett intelligens kamerarendszer, az iXG, amellyel a Phase One a robotizált 3D szkennelés, a gépi látás, a multispektrális érzékelés és a fotogrammetria területén is kiváló eszközt ad a szakemberek kezébe. A Phase One iXH 150MP egy nagyteljesítményű kamerarendszer, amely a legmagasabb minőségű reprodukciók készítésére terveztek. 

Treventus ScanRobot 2.0 MDS

A Treventus ScanRobot egy nagy sebességre tervezett digitalizáló eszköz, amivel bármilyen kötött anyag automatikusan digitalizálható. Ez az automatikus könyvszkenner jelentősen megnöveli az átdolgozás sebességét, miközben csökkenti a digitalizálási folyamat költségeit.

 • akár 2500 oldal / óra digitalizálási sebesség
 • automatikus oldalforgatás
 • több milliós expozíciószámra tervezve
 • automatizált, prizmás olvasófej

Bookeye 5 könyvszkennerek

A Bookeye család új generációs könyvszkennere. Kötött dokumentumok, levéltári anyagok, nagy méretű könyvek szkennelésére alkalmas. Egyszerű kezelése lehetővé teszi az eszköz használatának gyors elsajátítását.

 • Többnyelvű beállítási lehetőség
 • Automatikus hüvelykujj eltávolítás
 • Képek automata kivágása és forgatása
 • Egyszerű, gyors telepítés

SMA szkenner

Az SMA szkennerek megoldást ajánlanak a legkülönbözőbb szkennelési kihívásokra. Síkágyas szkennereik egyedi V3D technológiával vannak felszerelve. Könyvszkennerük robotikus és kézi szkennelést kínál ugyanabban az eszközzel.

CZUR

A LED-es felső megvilágítással ellátott CZUR szkennerek alkalmasak dokumentumok, könyvek, magazinok, formanyomtatványok, számlák, névjegykártyák és egyéb irodai dokumentumok digitalizálására.

E-Image Data mikrofilm szkenner

Az e-image data ScanPro All-in- One készülékeivel 16 mm-es, 35 mm-es,mikro fichek digitalizálása könnyedén lehetséges.  A készülék kivételes gyorsasággal és pontossággal lehetővé teszi a beolvasott képek olvasását, szkennelését és nyomtatását. A beszkennelt képeket a rendszer automatikus kivágja.

  P3 Payload

  A Phase One P3 iXM 100 MP 35 mm lencséjével 25 méter távolságból akár 706 négyzetméternyi területet is képes lefedni. 
  Az alábbi területeken hasznos:

  • ipari területek felmérése
  • mezőgazdasági területek felmérése
  • hidak felülvizsgálatára
  • elektromos vezetékek vizsgálatára
  • térképészeti alkalmazások fejlesztéséhez
  • napelemek,rádiótornyok ellenőrzésére
  • építkezési munkálatok
  •  régészeti feltárások légi felvételezéséhez

   

  Phase One XF rendszer

  A Phase One IQ4 150MP a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje. A páratlan felbontást illetve szín- és dinamika-tartományt kínáló szenzor segítségével az élet természetes részletgazdagságát őrizhetjük meg képeinken. A Tripont a PhaseOne XF kamerarendszerét a magyar alkalmazott fotográfia, a társadalom, valamint a kultúra szolgálatába állította. A PhaseOne XF kamerával, a 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni.

  DigitalTransition kiegészítők, felvételtechnikai eszközök

  A Phase One amerikai partnere által fejlesztett könyv-bölcső akár könyvritkaságok digitalizálására is alkalmas céleszköz, a kiemelkedős színhűségű DT Photon világítási rendszerük pedig kifejezetten múzeumtechnológiai felhasználásra készült.

  Phase One kiegészítők, felvételtechnikai eszközök

  A Phase One Film Capture Stage transzparens eredetik digitalizálásához fejlesztett kiegészítő, amely a legtöbb filmformátum (35 mm-től a 8×10”-es síkfilmekig) és üveglemez (9×12-től 24x30cm-ig) fogadására alkalmas. Ez a digitalizálási eljárás akár 400-szor gyorsabb a hagyományos szkennelésnél.

  Profoto

  A Profoto-t közel ötven évvel ezelőtt alapította két lelkes fotós, akiknek az volt az álma, hogy elkészítsék a világ legjobb vakurendszerét. Napjainkban a Profoto termékeit az ipar legjobb fotósai használják. Legyen az egy óriásplakát vagy egy divatmagazin borítója, az azon szereplő fotó jó eséllyel a Profoto vakurendszerek egyikének segítségével készült.

  Golden Thread target

  Image Science Associates által fejlesztett Golden Thread az egyik legkomplexebb tesztábra család és ellenőrzési módszer.
  A következő paraméterek beállítására és ellenőrzésére szolgál: Expozíció, Élesség, Felbontás, Tónusskála, Szín, Részletvisszaadás, Szín regisztráció eltérés, Egyenletesség (szín és tónus), Zaj, Élesítés.
  A képminőség ellenőrzése a műtárgy digitalizálás nélkülözhetetlen eleme. Az ISa Golden Thread eljárás a teljes munkafolyamat minden elemét vizsgálja, tehát az ezzel az eszközzel végzett minőségellenőrzés valóban garantálja a digitalizálás megfelelőségét.

  EXPM Anoxiás műtárgyvédelem

  A könnyen telepíthető „buborék” megoldásoktól a beépített kamrákig több változatban biztosít környezet- és felhasználóbarát védelmet a rovarkártevők elleni folyamatos kezeléseknél.
  Az EXPM archívumkezelő, tároló, tisztító
  és restauráló eszközök speciálisan a gyűjteményi körülményekre optimalizáltak.

  Nanlite

  A Nanguang COMBO 200 egy nagy felületen, egyenletes fénykibocsájtással dolgozó folyamatos fényű, professzionális LED panel, Ideális nagy méretű, akár sík- és térbeli műtárgyak egyenletes bevilágítására is.

  Sekonic

  A Sekonic Spectomaster C-7000 hordozható kézi spektrométert kifejezetten ipari használatra tervezték. Segítségével minden ismert látható fényforrás (LED, HMI, fluoreszcens, és a természetes fényspektrum) nanométeres pontossággal mérhető.

  KAISER

  A Kaiser digitalizáló állványaival és számos kiegészítőjével hosszú évek óta a digitalizálás szolgálatában áll. A céget 1945-ben alapították és azóta mind a mai napig a német minőséget képviseli termékeivel. A digitalizáló állványok mellett sokszínű kiegészítő termékpalettájukkal napjainkra megkerülhetetlenné vált a márka szakmai berkekben.