Miért válaszd a Czur okos szkennereit?

 

A Czur szkennerei pillanatok alatt képesek digitalizálni bármilyen dokumentumot. Az intelligens szoftver felismeri a lapfordítást és automatikusan elindítja a szkennelést. Book Curve Flattening technológiája képes a könyvek, katalógusok ívelt oldalait beolvasni és síkban leképezni. Az optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver képes átalakítani a rögzített JPG képeket nagy pontosságú és szerkeszthető Word, Excel vagy PDF formátummá. A szoftver több mint 180 nyelvet támogat.

Czur Shine sorozat

A Czur Shine sorozat eszközei gyorsak. Akár egy másodpercnél gyorsabb szkennelésre képes, optikai karakterfelismeréssel, szerkesztési lehetőségekkel akár 180 nyelven. Állítható szkennelési magasság

Aura sorozat

 Hordozható személyi szkenner, innovatív Al technológiával. Az Aura sorozat is rendelkezik a Book Curve Flatteringgel, és optikai karakterfelismeréssel, több mint 180 nyelven.

ET Okos könyvszkenner sorozat

Kötött dokumentumok, magazinok, levéltári anyagok könnyedén beolvashatóak a vágás és kötésbontás nélkül. Az eszköz másfél másodperc alatt képes beszkennelni egy oldalt. Karakterfelismerő funkcióval rendelkezik. A bedigitalizált anyag szerkeszthető Word, PDF, TIFF és Excel formátumban.

M3000 Pro

Professzionális könyvszkenner 20 Mp-es kamerával, intelligens elforgatási és kivágási funkcióval rendelkezik. Közel 180 nyelven képes karakterfelismerést végezni. LCD kijelzőjével könnyedén kezelhető. Book Curve Flattening funkciója az íves oldalakat pontosan beolvassa és leképezi.