ROBO SCAN V2
Robotikus Könyvszkenner

 

Ez a könyvszkenner olyan digitalizálási projektekhez lett tervezve, ahol a munka nagy részét rábízhatjuk a robotikára, de a problémás könyvek esetén a kezelő manuálisan, akár kézzel is szkennelheti a dokumentumokat.

Vagyis a ROBO SCAN V2 olyan egyedülálló termék, amely robotikus és kézi szkennelést kínál ugyanabban az egységben. Ráadásul a dokumentumok különböző pozíciókban is szkennelhetők, de a legjobb eredmények érdekében javasolt az üveglap használata. Az oldalak lapozása, a V-alakú üveglap fel-le mozgatása, valamint a szkennelés felszabadításának teljes folyamata teljesen automatizált.

A könyvek szkennelése nyomásmentesen vagy egyszerűen kontaktusmentesen is lehetséges. Az V-alakú üveglap kevesebb mint egy perc alatt eltávolítható.

Valójában a ROBO SCAN V2 még többet is kínál! Lehetőség van arra is, hogy a könyvbölcsőt átalakítsuk V-alakúról laposra annak érdekében, hogy magazinokat, fényképeket, térképeket vagy bármilyen más sík anyagot is szkennelhessünk.

A ROBO SCAN V2-t érintőképernyőn vagy opcionálisan a Batch Scan Wizard segítségével is lehet működtetni, amely egy gyors és könnyen kezelhető szoftvermegoldás nagy szkennelési mennyiségek és munkák professzionális kezelésére.

 

Előnyök:
Könyvek robotikus szkennelése V-alakú pozícióban (120 fok) üveglappal és üveglap nélkül
Könyvek kézi szkennelése V-alakú pozícióban (120 fok) üveglappal és üveglap nélkül
Könyvek kézi szkennelése teljesen kinyitott pozícióban (180 fok) üveglappal és üveglap nélkül

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: 620 x 420 mm (24,4 x 16,5 hüvelyk)
Felbontás: 600 ppi
48 bites színfelbontás
Külön IP című IP-eszköz
Könyvek szkennelése 120 fokos pozícióban akár 150 mm vastagságig

VERSASCAN 36100 Dupla A0-ás síkágyas szkenner

Egy igazi XXL síkágyas szkenner!

A VERSASCAN 36100 egyedülálló dupla A0 síkágyas szkenner hatalmas, 2540 mm-es szkennelési hosszúsággal rendelkezik. Ideális nagyon hosszú, akár több méretes dokumentumok szkenneléséhez is. Speciális tulajdonságai miatt a világ minden táján használják. A VERSASCAN ismert név az archívumokban, könyvtárakban és a magánszektorban világszerte. Nagyon magas optikai felbontást és hatékonyságot kínál egyszerre.

A VERSASCAN 36100 dupla A0 síkágyas szkenner V3D technológiával rendelkezik – ez egy új szkennelési technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú anyagokat szkenneljenek. Képes strukturált felületek digitalizálására, például fa, gumi, műanyag, szövetek, szőnyegek és sok más anyag. Végül, a fényt visszatükröző tárgyak, mint például érmék, pecsétek és fémtáblák is a legmagasabb minőségben rögzíthetők.

A V3D technológia új lehetőségeket kínál, mivel nem csak az archívumok és könyvtárak anyagaira alkalmazható. A V3D a “VISUAL 3D” rövidítése. Ez egy újonnan tervezett szkennelési technológia, amely 3D-szerű eredményeket hoz létre. A folyamat különböző megvilágítási szcenáriókon alapul, ahol ugyanazt a területet több különböző fényintenzitással rögzítik. A szoftver ezután a különálló képeket egyesíti egyetlen képen. Ennek eredményeként a V3D kép tökéletes reprodukciót kínál szinte bármilyen strukturált felületről. Emellett a mélységélességet is jelentősen növeli. Ez az egyedülálló megközelítés új szintre emeli az SMA szkenner kiemelkedő képminőségét. Egyébként, a V3D funkciót ki lehet kapcsolni, és normál 2D szkennelést is végezhetünk vele.

A VERSASCAN 36100 dupla A0 síkágyas szkenner használata olyan egyszerű, mint egy fénymásoló gép használata. Nyisd fel a fedelét, helyezd be a dokumentumot, zárd le, majd nyomd meg a szkennelés gombot – Kész is!

Előnyök:
Szkennelési tartomány 2A0 felett
Nagyon magas optikai felbontás
Rendkívül magas szkennelési sebesség
Infravörös és ultraibolya sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: 914 x 2540 mm (36 x 100 hüvelyk)
Optikai felbontás: 600 ppi az egész szkennelési tartományon
48 bites színfelbontás
Külön IP című IP-eszköz
Gördíthető állvány összehajtható funkcióval
Elérhető motoros magasságállítással

VERSASCAN 4870 2A0
síkágyas szkenner

Nagyobb. Jobb. Gyorsabb.

A VERSASCAN 4870 a SMA családjában található másik 2A0 nagyméretű síkágyas szkenner. A szkennelési tartománya különbözik a VERSASCAN 36100-tól, de szintén dupla A0. A VERSASCAN 4870 arra lett tervezve, hogy szélesebb anyagokat digitalizáljon. A VERSASCAN ismert név az archívumokban, könyvtárakban és a magánszektorban világszerte. Nagyon magas optikai felbontást és hatékonyságot kínál egyszerre.

A VERSASCAN 4870 dupla A0 síkágyas szkenner V3D technológiával rendelkezik – ez egy új szkennelési technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú anyagokat szkenneljenek. Képes strukturált felületek digitalizálására, például fa, gumi, műanyag, szövetek, szőnyegek és sok más anyag. Végül, a fényt visszatükröző tárgyak, mint például érmék, pecsétek és fémtáblák is a legmagasabb minőségben rögzíthetők.

V3D technológia új lehetőségeket kínál, mivel nem csak az archívumok és könyvtárak anyagaira alkalmazható. A V3D a “VISUAL 3D” rövidítése. Ez egy újonnan tervezett szkennelési technológia, amely 3D-szerű eredményeket hoz létre. A folyamat különböző megvilágítási szcenáriókon alapul, ahol ugyanazt a területet több különböző fényintenzitással rögzítik. A szoftver ezután a különálló képeket egyesíti egyetlen képen. Ennek eredményeként a V3D kép tökéletes reprodukciót kínál szinte bármilyen strukturált felületről. Emellett a mélységélességet is jelentősen növeli. Ez az egyedülálló megközelítés új szintre emeli az SMA szkenner kiemelkedő képminőségét. Egyébként, a V3D funkciót ki lehet kapcsolni, és normál 2D szkennelést is végezhetünk vele.

A VERSASCAN 4870 dupla A0 síkágyas szkenner használata olyan egyszerű, mint egy fénymásoló gép használata. Nyisd fel a fedelét, helyezd be a dokumentumot, zárd le, majd nyomd meg a szkennelés gombot – Kész is!

Előnyök:
Szkennelési tartomány 2A0 felett
Nagyon magas optikai felbontás
Rendkívül magas szkennelési sebesség
Infravörös és ultraibolya sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: 1219 x 1778 mm (48 x 70 hüvelyk)
Optikai felbontás: 600 ppi az egész szkennelési tartományon
48 bites színfelbontás
Külön IP című IP-eszköz
Gördíthető állvány összehajtható funkcióval
Elérhető motoros magasságállítással