ROBO SCAN V2
Robotikus Könyvszkenner

 

Ez a könyvszkenner olyan digitalizálási projektekhez lett tervezve, ahol a munka nagy részét rábízhatjuk a robotikára, de a problémás könyvek esetén a kezelő manuálisan, akár kézzel is szkennelheti a dokumentumokat.

Vagyis a ROBO SCAN V2 olyan egyedülálló termék, amely robotikus és kézi szkennelést kínál ugyanabban az egységben. Ráadásul a dokumentumok különböző pozíciókban is szkennelhetők, de a legjobb eredmények érdekében javasolt az üveglap használata. Az oldalak lapozása, a V-alakú üveglap fel-le mozgatása, valamint a szkennelés felszabadításának teljes folyamata teljesen automatizált.

A könyvek szkennelése nyomásmentesen vagy egyszerűen kontaktusmentesen is lehetséges. Az V-alakú üveglap kevesebb mint egy perc alatt eltávolítható.

Valójában a ROBO SCAN V2 még többet is kínál! Lehetőség van arra is, hogy a könyvbölcsőt átalakítsuk V-alakúról laposra annak érdekében, hogy magazinokat, fényképeket, térképeket vagy bármilyen más sík anyagot is szkennelhessünk.

A ROBO SCAN V2-t érintőképernyőn vagy opcionálisan a Batch Scan Wizard segítségével is lehet működtetni, amely egy gyors és könnyen kezelhető szoftvermegoldás nagy szkennelési mennyiségek és munkák professzionális kezelésére.

 

Előnyök:
Könyvek robotikus szkennelése V-alakú pozícióban (120 fok) üveglappal és üveglap nélkül
Könyvek kézi szkennelése V-alakú pozícióban (120 fok) üveglappal és üveglap nélkül
Könyvek kézi szkennelése teljesen kinyitott pozícióban (180 fok)

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: A2+
Felbontás: 600 ppi
48 bites színfelbontás
Külön IP című IP-eszköz
Könyvek szkennelése 120 fokos pozícióban akár 150 mm vastagságig

VERSASCAN 2550 A1
síkágyas szkenner

Könnyű és mobil síkágyas szkenner!

A VERSASCAN 2550 egy nagyon egyedi A1+ síkágyas szkenner, amely egyesíti a minőséget és a termelékenységet. Különleges, 635 x 1270 mm-es szkennelési tartománya olyan rugalmasságot kínál, mint egyetlen más szkenner sem ebben a tartományban.

A VERSASCAN 2550 A1 síkágyas szkenner V3D technológiával rendelkezik – ez egy új szkennelési technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú anyagokat szkenneljenek. Képes strukturált felületek digitalizálására, például fa, gumi, műanyag, szövetek, szőnyegek és sok más anyag. Végül, a fényt visszatükröző tárgyak, mint például érmék, pecsétek és fémtáblák is a legmagasabb minőségben rögzíthetők.

A VERSASCAN 2550 A1 síkágyas szkenner kezelése olyan egyszerű, mint egy fénymásolóé.
Nyissa ki a fedelet, helyezze be a dokumentumot, csukja be a fedelet és nyomja meg a beolvasás gombot – ennyi! Alternatívaként a szkenner kényelmesen működtethető lábpedál segítségével is.

Előnyök:
40%-kal nagyobb szkennelési tartomány, mint más A1 szkennereknél
Nagyon nagy optikai felbontás
Rendkívül nagy beolvasási sebesség
IR és UV sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány 635 x 1270 mm (25 x 50 hüvelyk)
600 ppi optikai felbontás a teljes beolvasási tartományban
48 bites színmélység
IP-eszköz egyedi IP-címmel
Guruló tartó felhajtható funkcióval
Elérhető motoros magasságállítással

VERSASCAN 3650 A0
síkágyas szkenner

Egyszerűen a világ legjobb A0 síkágyas szkennere!

A VERSASCAN 3650 minden bizonnyal a legnépszerűbb A0 síkágyas szkenner a piacon. Méretének és mobilitásának köszönhetően ideális a legtöbb alkalmazáshoz. 

A VERSASCAN 3650 A0 síkágyas szkenner V3D-vel rendelkezik – egy új szkennelési technológiával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú eredetit szkenneljenek. Képes strukturált felületek, például fa, gumi, műanyag, szövet, szőnyeg és sok más anyagtípus digitalizálására. Végül pedig a fényvisszaverő tárgyak, például érmék, pecsétek és fémlenyomatok is a legmagasabb minőségben rögzíthetők. A V3D technológia új lehetőségeket kínál, mivel az archívumok és könyvtárak szokásos világán kívüli anyagokra is alkalmazható.

A VERSASCAN 3650 A0 síkágyas szkenner kezelése olyan egyszerű, mint egy fénymásolóé. Nyissa ki a fedelet, helyezze be a dokumentumot, csukja be a fedelet és nyomja meg a beolvasás gombot – ennyi! Alternatívaként a szkenner kényelmesen működtethető lábpedállal is.

Előnyök:
A0 feletti szkennelési tartomány
Nagyon nagy optikai felbontás
Rendkívül nagy szkennelési sebesség
IR és UV sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány 914 x 1270 mm (36 x 50 hüvelyk)
600 ppi optikai felbontás a teljes beolvasási tartományban
48 bites színmélység
IP-eszköz egyedi IP-címmel
Guruló rögzítés felhajtható funkcióval
Motoros magasságállítással is kapható

VERSASCAN 36100 Dupla A0-ás síkágyas szkenner

Egy igazi XXL síkágyas szkenner!

A VERSASCAN 36100 egyedülálló dupla A0 síkágyas szkenner hatalmas, 2540 mm-es szkennelési hosszúsággal rendelkezik. Ideális nagyon hosszú, akár több méretes dokumentumok szkenneléséhez is. Speciális tulajdonságai miatt a világ minden táján használják. A VERSASCAN ismert név az archívumokban, könyvtárakban és a magánszektorban világszerte. Nagyon magas optikai felbontást és hatékonyságot kínál egyszerre.

A VERSASCAN 36100 dupla A0 síkágyas szkenner V3D technológiával rendelkezik – ez egy új szkennelési technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú anyagokat szkenneljenek. Képes strukturált felületek digitalizálására, például fa, gumi, műanyag, szövetek, szőnyegek és sok más anyag. Végül, a fényt visszatükröző tárgyak, mint például érmék, pecsétek és fémtáblák is a legmagasabb minőségben rögzíthetők.

A V3D technológia új lehetőségeket kínál, mivel nem csak az archívumok és könyvtárak anyagaira alkalmazható. A V3D a “VISUAL 3D” rövidítése. Ez egy újonnan tervezett szkennelési technológia, amely 3D-szerű eredményeket hoz létre. A folyamat különböző megvilágítási szcenáriókon alapul, ahol ugyanazt a területet több különböző fényintenzitással rögzítik. A szoftver ezután a különálló képeket egyesíti egyetlen képen. Ennek eredményeként a V3D kép tökéletes reprodukciót kínál szinte bármilyen strukturált felületről. Emellett a mélységélességet is jelentősen növeli. Ez az egyedülálló megközelítés új szintre emeli az SMA szkenner kiemelkedő képminőségét. Egyébként, a V3D funkciót ki lehet kapcsolni, és normál 2D szkennelést is végezhetünk vele.

A VERSASCAN 36100 dupla A0 síkágyas szkenner használata olyan egyszerű, mint egy fénymásoló gép használata. Nyisd fel a fedelét, helyezd be a dokumentumot, zárd le, majd nyomd meg a szkennelés gombot – Kész is!

Előnyök:
Szkennelési tartomány 2A0 felett
Nagyon magas optikai felbontás
Rendkívül magas szkennelési sebesség
Infravörös és ultraibolya sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: 914 x 2540 mm (36 x 100 hüvelyk)
Optikai felbontás: 600 ppi az egész szkennelési tartományon
48 bites színmélység
Külön IP című IP-eszköz
Gördíthető állvány összehajtható funkcióval
Elérhető motoros magasságállítással

VERSASCAN 4870 2A0
síkágyas szkenner

Nagyobb. Jobb. Gyorsabb.

A VERSASCAN 4870 a SMA családjában található másik 2A0 nagyméretű síkágyas szkenner. A szkennelési tartománya különbözik a VERSASCAN 36100-tól, de szintén dupla A0. A VERSASCAN 4870 arra lett tervezve, hogy szélesebb anyagokat digitalizáljon. A VERSASCAN ismert név az archívumokban, könyvtárakban és a magánszektorban világszerte. Nagyon magas optikai felbontást és hatékonyságot kínál egyszerre.

A VERSASCAN 4870 dupla A0 síkágyas szkenner V3D technológiával rendelkezik – ez egy új szkennelési technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző típusú anyagokat szkenneljenek. Képes strukturált felületek digitalizálására, például fa, gumi, műanyag, szövetek, szőnyegek és sok más anyag. Végül, a fényt visszatükröző tárgyak, mint például érmék, pecsétek és fémtáblák is a legmagasabb minőségben rögzíthetők.

V3D technológia új lehetőségeket kínál, mivel nem csak az archívumok és könyvtárak anyagaira alkalmazható. A V3D a “VISUAL 3D” rövidítése. Ez egy újonnan tervezett szkennelési technológia, amely 3D-szerű eredményeket hoz létre. A folyamat különböző megvilágítási szcenáriókon alapul, ahol ugyanazt a területet több különböző fényintenzitással rögzítik. A szoftver ezután a különálló képeket egyesíti egyetlen képen. Ennek eredményeként a V3D kép tökéletes reprodukciót kínál szinte bármilyen strukturált felületről. Emellett a mélységélességet is jelentősen növeli. Ez az egyedülálló megközelítés új szintre emeli az SMA szkenner kiemelkedő képminőségét. Egyébként, a V3D funkciót ki lehet kapcsolni, és normál 2D szkennelést is végezhetünk vele.

A VERSASCAN 4870 dupla A0 síkágyas szkenner használata olyan egyszerű, mint egy fénymásoló gép használata. Nyisd fel a fedelét, helyezd be a dokumentumot, zárd le, majd nyomd meg a szkennelés gombot – Kész is!

Előnyök:
Szkennelési tartomány 2A0 felett
Nagyon magas optikai felbontás
Rendkívül magas szkennelési sebesség
Infravörös és ultraibolya sugárzástól mentes
Virtuális 3D technológia (V3D)
Kétirányú szkennelés

Technikai adatok:
Szkennelési tartomány: 1219 x 1778 mm (48 x 70 hüvelyk)
Optikai felbontás: 600 ppi az egész szkennelési tartományon
48 bites színmélység
Külön IP című IP-eszköz
Gördíthető állvány összehajtható funkcióval
Elérhető motoros magasságállítással

SCAN MASTER

Több méretben: A3-A2-A1-A0

A SCAN MASTER kézi könyvszkennerek több méretben elérhetőek, a A3-tól az A0-ig. Az SMA SCAN MASTER könyvszkennerek kezelése egyszerű és kényelmes. Egyszerűen helyezze bele a könyvet, és nyomja meg a beolvasás gombot. A folyamat többi része teljesen automatikus. A kezelőnek mindössze annyit kell tennie, hogy átlapozza a könyvet, és elindítja a beolvasást. Minden SMA szkenner speciális LED-es világítótesttel van felszerelve, amely nem bocsát ki ultraibolya vagy infravörös sugárzást. Az ártalmatlan és egyenletes megvilágítás garantált. Az összes SMA szkenner lámpája a beolvasófejben található, és egyszerűen csak át kell gördíteni a dokumentum felett. Ennek eredményeként minden SMA könyvszkenner a környezeti fénytől függetlenül működtethető, és nem irritálja a kezelő szemét.