Kémiai veszély azonosítása – az egyszerűség újra fogalmazása

2023. 02. 07. | Articles, Cikk, Hírek, Technológia, Technology

 

 

Serstech Arx

A Serstech Arx-szal a kezében minden operátor a vegyi azonosítás szakértőjévé válik.
A gyors szkennelés egyetlen gombnyomással, másodperceken belül pontos eredményt ad.

Másodpercek alatt az információ birtokában –  A Serstech Arx a rendőrséggel és az elsősegélynyújtó szervezetekkel együttműködve terveztek és fejlesztettek ki,  hogy azokra a valós problémákra nyújtson megoldást, amelyekkel az operatívok a terepen szembesülnek. Az egyszerű használatnak köszönheten másodpercek alatt meghatározható, hogy a mért anyag milyen összetételű. Több mint 17 000 anyag a saját könyvtárban, köztük kábítószerek, robbanóanyagok, TIC, CWA és Pharma könyvtárak.

Serstech Arx

A Serstech Arx az iparág legjobb felhasználói felületét kínálja, hogy jobban támogassák a kezelők hatékonyságát és csökkentsék a felhasználói hibákat. Az egyérintéses szkennelés lehetővé teszi az összes speciális beállítás megkerülését, és másodpercek alatt pontos mérést végez.

A Serstech Arx betekintést nyújt a kézi Raman jövőjébe, és számos piacvezető és szabadalmaztatott megoldást tartalmaz, mint például az autofókusz, az egyérintéses szkennelés, a jövőtálló elemzőmotor és a testre szabható munkafolyamatok. A ChemDash Pro Wi-Fi-kapcsolat lehetővé teszi az adatok zökkenőmentes átvitelét.

Az Arx több mint 14 000 anyagot képes azonosítani, és számos könyvtári lehetőséget kínál, így számos területen alkalmazható, miközben költséghatékony marad. Katonai minőségű robusztussága nagyszerű eszközzé teszi a terepen dolgozó operatívok számára, többek közt a rendőrség, a bombaosztagok, a határőrök és a tűzoltók használják szerte a világon. Mivel a műszer számos tárolóban felnyitás nélkül képes azonosítani a vegyszereket, a kezelők egészsége és biztonsága nem sérül.

A megfeleltetési algoritmusok és elemzőmotorok legújabb generációja pontosabb eredményeket biztosít mind a tiszta minták, mind a keverékek esetében. A szabadalmaztatott autofókusz automatikusan megtalálja az optimális mérési pontot, és erőfeszítés nélkül csökkenti a fluoreszcenciát és a tartály anyaga, például műanyag vagy üveg által okozott zajt.

További információkért és ajánlatért keresse Bedő Dániel szakértőnket bizalommal!
Email: daniel.bedo@tripont.hu
Telefon: +36 30 740 4488