A könyvszkennelés, még sosem volt ilyen egyszerű – A CZUR új eszközökkel indította az évet

2023. 02. 20. | Articles, Cikk, Hírek, Technológia, Technology

 

 

CZUR M3000 PRO V2

Professzionális könyvszkenner 28 Mp-es kamerával, intelligens elforgatási és kivágási funkcióval rendelkezik. Közel 180 nyelven képes karakterfelismerést végezni. LCD kijelzőjével könnyedén kezelhető. Book Curve Flattening funkciója az íves oldalakat pontosan beolvassa és leképezi. 

Két oldal
1.2 mp alatt

28 MP
HD kamera
Okos foldolgozó szoftver ABBYY
OCR
A3 méretig Tükrüződés-
mentes
V-alakú könyvbölcső Multifunkcionális
használat

Powerful Hardware Configuration

32-bit MIPS CPU a sebesség érdekében

Az új CZUR M3000 PRO V2 az előző verzióhoz képest többek között a MegaPixel számokban és a felbontásban mutat különbséget, hiszen ezzel a modellel már 28 MP minőségben és 360DPI felbontásban digitalizálhatunk. Az M3000 PRO minden tulajdonságát megörökölte, egyedül a könyvbölcső plasztik anyagát cserélték le időtálló rozsdamentes acélra.

CZUR ET25 PRO Okos könyvszkenner

A könyvdigitalizálás még sosem volt ilyen egyszerű, csupán lapozni kell.

 

 

 

CZUR ET18 Pro/ET16 Plus Smart Book Scanner

CZUR ET18 Pro/ET16 Plus Smart Book Scanner

 

Kötött dokumentumok, magazinok, levéltári anyagok könnyedén beolvashatóak a vágás és kötésbontás nélkül. Az eszköz másfél másodperc alatt képes beszkennelni egy oldalt. Karakterfelismerő funkcióval rendelkezik. A bedigitalizált anyag szerkeszthető Word, PDF, TIFF és Excel formátumban.

Két oldal
1.5 mp alatt

25 MP
HD kamera
A3 méretig ABBYY
OCR
Tükrüződés-
mentes
Multifunkcionális
használat
Síkműtárgyak digitalizálására is HDMI csatlakozás

CZUR Shine Ultra Pro

A megfizethető dokumentumszkenner.

A legegyszerűbb módja annak, hogy beszkennelje fényképeit, dokumentumait, könyveit stb., anélkül, hogy a kötését szét kellene szednie.
A Shine Ultra Pro sorozat, ultra nagy felbontású képérzékelővel (13 MP/24 MP) rendelkezik, amely akár 4160 x 3120 pixeles (Shine Ultra) és 5696 x 4272 pixeles (Shine Ultra Pro) állóképeket is rögzít.
Az egyedülálló, összecsukható mechanizmussal rendelkező Shine Ultra akkora, hogy bármilyen hátizsákba elfér. Ideális megoldás a munkahelyen vagy útközben egyaránt.

CZUR Lens Pro

A CZUR Lens Pro kristálytiszta szkennelési minőséget biztosít, 12 MP-es kamerájával.Különböző típusú anyagok, például dokumentumok beolvasása, képek, vázlatok, személyi igazolványok, útlevelek, nyugták, bélyegek, vonalkódok, QR kódok, akár apró tárgyak szkennelésére is alkalmas.
A  Lens Pro a 0,43 kg-os súlyával, valószínűleg az a legkönnyebb hordozható dokumentumszkenner a világon. Amikor távolról dolgozik, tanít vagy tanul, meg is fordíthatja a CZUR Lens Pro kameráját. A HD kamera tökéletes üzleti találkozókra, online oktatáshoz/tanuláshoz. Vagyis a kristálytiszta szkennelés mellett egy  1080P-s nagy felbontású webkameraként is szolgálhat videohívások alkalmával. 

További információkért és árakért kattintson ide.