Jelentkezz a POCP képzésre!

2022. ápr, 22. | Articles, Cikk, Egyéb, Esemény, Hírek

Phase One Certified Professional képzést tart 2022 június 22-23-án Budapesten a Tripont! Ez egy rendkívüli lehetőség, hiszen egy nemzetközileg is elismert tanúsítványt szerezhetsz meg, mely a Phase One kamerarendszerek, valamint a Capture One szoftver teljeskörű szakoktatását foglalja magában.

Mi a PoCP?

A Phase One Certified Professional egy átfogó tanfolyam a Phase One kamerarendszerekről, digitális hátfalakról és a Capture One szoftverről. Célja, hogy a digitális technikusok és asszisztensek megkapják a szükséges tudást ahhoz, hogy hatékonyabbak legyenek a fotózásokon, és a Phase One technológiával a legmagasabb szintű megbízhatóságot érjék el.

Miért szerezz PoCP tanusítványt?

 A POCP két dologról szól – az oktatásról és a tanúsításról. A tanúsítás azt hivatott bizonyítani, hogy a digitális technikus vagy digitális üzemeltető rendelkezik bizonyos készségekkel és ismeretekkel. A tanfolyamon szerzett tudás azonban a szakmai tanúsítvány nélkül is segít abban, hogy Ön jobb technikus, jobb asszisztens és jobb fotós legyen.

 

Mit tartalmaz a képzés?

A Phase One hardvert és szoftvert egyaránt lefedő témák teljes skálája, beleértve a következőket:

  • Capture One munkafolyamat, optimalizálás és hibaelhárítás
  • Tethering hardver és hibaelhárítás
  • A Phase One XF és XT kamerarendszerek
  • Technikai fényképezőgépek Phase One hátfalakkal
  • Képminőségi optimalizálás
  • Munkafolyamatok és technika oktatása

 

Meddig érvényes a tanusítvány?

A tanúsítvány 2 évig érvényes. Úgy gondoljuk, hogy egy tipikus fejlesztési ciklusban 2 év elteltével a tanfolyam eléggé megváltozhat ahhoz, hogy az újbóli tanúsítás indokolt legyen.

Oktató

Peter Marschall, a Phase One szakembere.

Helyszín

A kétnapos oktatás helyszíne a professzionális, exkluzív Budaloft stúdió, mely Óbuda frekventált részén, a Szentendrei úton található a PP Centerben. 

BudaLoft Studio 1031 Budapest Szentendrei út 89-93 (PPcenter) III.-as épület 1.-emelet.

budaloftphotostudio.hu 

 

Képzés információk

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, az oldal tetején lévő Regisztráció gombra kattintva tudsz jelentkezni, majd a tanfolyam költségeit rendezni webshopunkon keresztül. A tanfolyam költsége előre fizetendő! A POCP képzés angol nyelven kerül megtartásra.

Maximális létszám: 15 fő
Esemény időpontja: 2022.06.22. 09:00
Esemény helyszíne: Budaloft stúdió
Regisztrálni kell: Igen (Regisztráció)
Belépő ára: 199 900 Ft

Várunk szeretettel! 

 

 

 

Történelmi levelek kézbesítése a digitális korszakban

A Brit Nemzeti Postamúzeum 1966-ban nyílt meg Londonban, a GPO székházában. Amikor 1990-es években bezárták az épületet, a múzeumot leállították, és a gyűjteményeket raktárba helyezték tárolták. 2004-ben alapították meg a The Postal Heritage Trust-ot, hogy kezeljék a...

Digitális könyvkultúra: a Morgan Könyvtár és Múzeum az Interneten

A New York-i Morgan Könyvtár és Múzeum nagyon jó példa arra, hogy egy érdekes tárgyi és művészeti gyűjteménnyel is rendelkező könyvtár hogyan léphet ki a megszokott keretek közül. Az intézmény 1906-ban alakult J. P. Morgan magánkönyvtáraként. Már ekkor a gyűjtemény...

Digi Works – Digitalizálás workshop felsőoktatásban tanulóknak

A Tripont szervezésében zajló képzésen megismerkedhettek a legmodernebb digitalizálási technológiákkal és olyan eszközök működését is megtanulhatjátok mint a PhaseOne, és a ScanRobot. Helyszín: Budapest, 1131, Reitter Ferenc u 132/B Időpont: 2021. június 10....