Digi Archiv – Idén is elindítja közös képzését a Tripont és a MOME OPEN

2023. 07. 07. | Cikk, Egyéb, Esemény, Hírek

Szeptemberben indul digitalizálási szakember tanfolyamunk, – a Digi Archiv-, amelyet ismét a MOME OPEN-nel közösen szerveztünk meg.
A képzés célja, hogy olyan digitalizálási szakemberek dolgozzanak a kulturális örökségvédelem területén, akik magas szintű szakmai tudással rendelkeznek.

Az elmúlt években nagy igény jelent meg a digitalizálási specialisták alkalmazására, ez az igény egyre erősebbé vált a Közgyűjteményi Digitalizálási Stratégia (KDS) bevezetését követően, mind az állami szektor, mind pedig a különböző intézmények számára. Mi a Tripontnál és a MOME OPEN-nél arra törekszünk, hogy friss, naprakész, gyakorlati tudást adjunk át a leendő digitalizálási szakértőknek.

A négy hónapos tanfolyam során a jelentkezők elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül a legfrissebb ismereteket szívhatják magukba, progresszív szemléletű munkaszervezési attitűddel és up-to-date kompetenciákkal gazdagodhatnak. A tanfolyam nem igényel előképzettséget, a részvevők alapismeretek megszerzését követően megismerkednek az örökségvédelmi digitalizálás haladó szintjével és elsajátítják a különböző dokumentum- és műtárgytípusokhoz kapcsolódó gyakorlati eljárásokat, technológiákat és minőségbiztosítási módszereket.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. Kattintson az alábbi gombra, hogy megtekinthesse képzésünk honlapját és jelentkezzen tanfolyamunkra.